Lektioner, kurser och träning

 

Jag ger privatlektioner, gruppundervisning och helgkurser. Tar emot hästar för all sorts träning tex  inridning, töltsättning, korrigering mm. Elever är välkomna till Saltarö för lektioner men jag åker även ut i olika stall och undervisar.

Jag har många års erfarenhet av träning av olika hästar. Jag lägger stor vikt vid grundutbildningen av hästen, den ska vara lyhörd och positiv i arbetet.
Ett mycket bra alternativ är att jag tränar hästen och ägaren/ryttaren kommer och rider lektioner, helt enligt överenskommelse


Priser from 2018
 

Privatlektion hemma på Skärmarö 30minuter 400kronor.

Privatlektion ute hos dig 450kronor för 30minuter, beroende på restid.

Endagars kurs 6500 kronor plus resa
Teorikvällar med olika teman tex tölt, tävling, träning.Ca2h per kväll. Kostnad 3000.


Nya lektionstider i spalten till höger. Ni kan också bara höra av er så kollar jag om jag har någon lucka för lektioner utöver dessa datum.
 

Vi arrangerar även utbildning med gästinstruktörer på Skärmarö.

Gudmundur Gummi Einarsson och Atli Gudmundsson är några av de

som varit här och undervisat.

Fasta lektionstider runt Stockholm

Jag har regelbundna lektioner runt om i Stockholmsområdet varje vecka. Tex på Lappdals i Åkersberga, Bromma Gård på Ekerö, Stadsberga Västergård i Österhaninge, Söderbygård utanför Brottby Hammersta gård mfl.

Ridlektioner hemma

Aktuella lektionstider          
Kommer att vara på Beatelund där det finns stor fin ridvolt och ovalbana varje torsdag med start 29 september. Vill du vara med där så kontakta mig så vidarebefordrar jag kontakt.Varannan onsdag finns jag på Lappdal i Åkersberga. Varannan torsdag på Beatelund på Ingarö.

Varje tisdag på Bromma Gård på Ekerö